diumenge, 16 de setembre del 2012

FESTES DE LA MERCÈ 2012. - XERRADES sobre la protecció dels Gats de la ciutat, els de carrer i els de casa.



Des de la Plataforma Gatera volem convidar a tots els ciutadans a col·laborar en la protecció de tots el gats de la ciutat. 

Els gats de la ciutat viuen a les nostres llars i als nostres carrers i en ambdós contexts han de poder gaudir de salut i de benestar. Tots, indistintament, mereixen ser respectats. Creiem que el primer pas d’una nova aproximació als gats passa per conèixer les seves necessitats i les seves particularitats reals , tot allunyant-nos de mites i de prejudicis injustificables.

Hem convidat experts del més alt nivell en veterinària felina per, d’una manera planera, però amb tot el rigor de la ciència i l’experiència pràctica, desvetllar alguns dels aspectes de la salut i del comportament dels gats, del control de la població i del maneig de les colònies. No fa tant de temps que es comença a entendre als gats comuns com a éssers diferents d’altres petits animals, que ofereixen estimació i companyia als humans. El fet, però, és que els avenços en el coneixement dels felins creixen exponencialment.  

Assistiu a la xerrada:La protecció dels gats de la ciutat”, que pot interessar tant als novells com als experts amb ganes d’actualitzar-se.

S’ofereixen dues oportunitats:

- DISSABTE, 22 de SETEMBRE, a les 18'30h.: CARPA "ADOPTABCN" DE LA PLAÇA CATALUNYA.

- DIUMENGE, 23 de SETEMBRE, a les 19h.: AUDITORI PLAÇA CATALUNYA.

Amb els ponents:

-   Salvador Cervantes (Clínica SA Veterinaris) i Diego Esteban (Clínica Tot Cat)ambdós membres de Gemfe Avepa; i
-         Agnés Dufau, de la Plataforma Gatera.

Entenem que tenir un animal de companyia és comprometre’s, entendre’l, cuidar-lo i estimar-lo al llarg de molts anys. Només la tinença responsable que inclou l’esterilització, la identificació, amb un bon seguiment veterinari, garantitza el benestar de tots.

Us esperem!

Plataforma Gatera.