diumenge, 1 d’agost del 2010

Què és la Plataforma Gatera?


La Plataforma GATERA néix l’any 2005 amb la voluntat d’unir a les diferents entitats proteccionistes de Barcelona, amb una filosofia i uns principis comuns envers la defensa dels drets dels animals i en pro de la defensa de la vida.

Actualment hi ha adherides 19 entitats proteccionistes que treballen a Barcelona i rodalies en la defensa dels animals i, en especial, dels gats de carrer.

La Plataforma GATERA treballa per tal de conscienciar a l’Administració de la importància d’avançar en la protecció dels animals i per una vida digna pels gats de carrer. I és gràcies a les diferents entitats que la conformen, que poden avançar per millorar aquestes condicions.

La Plataforma GATERA és membre del Consell de Protecció dels Animals, màxim Òrgan representatiu de l’Ajuntament de Barcelona.

La Plataforma GATERA sorgeix de la necessitat d’unir esforços per tal de fer latent la necessitat que a una ciutat com Barcelona, mundialment coneguda, cal que hi hagi una Gatera Municipal en condicions per tal de vetllar pels gats abandonats, els quals només disposen de 25 places simbòliques al CAAC (Centre d’Acollida d’Animals de Companyia) de l’Ajuntament de Barcelona i que, evidentment, no cobreix les necessitats reals de la ciutat de Barcelona, on treballen de manera desinteressada la majoria de les entitats que confomen la Plataforma GATERA.

Les 19 entitats que formen part de la Plataforma GATERA treballen de manera transversal i en col·laboració les unes amb les altres sota una mateixa filosofia i un tarannà compartit pel benestar dels animals abandonats a la ciutat de Barcelona i rodalies.

Les 19 entitats estan unides per un respecte per la vida i treballen per tirar endavant una proposta, per tal de dignificar la vida d’aquells animals que ja han patit prou amb l’abandomanent per part dels seus amos.

Creiem que cal treballar juntament amb l’Administració per tal de conscienciar a la ciutadania de la importància de tenir unes instal.lacions com cal i per dur a terme una gestió responsable i sota uns paràmetres que demostrin que certament formem part de la Unió Europea.

1 comentari:

Aleva, gats en adopció a Barcelona ha dit...

Moltes felicitats pel blog!!

Espero que sigui una eina per donar a conèixer la situació que vivim totes les entitats que ens cuidem dels gats!!

Gràcies :)!!