dimecres, 7 de novembre del 2012

29 de Novembre 2012 - Conferència Al.lèrgia i Animals Domèstics (Fundació Silvestre) - Barcelona.


Lloc: Col·legi Oficial de Metges de BarcelonaPasseig de la Bonanova, 47.

Data: 29 de Novembre del 2012, a les 19 h.

Organitza: Fundació Silvestre. 




L'al.lèrgia és una malaltia que afecta més de 6 milions de persones a Espanya i més d'un 25% d'elles conviuen amb un animal de companyia.

Fundació Silvestre amb aquesta conferència, vol donar a conèixer que ser al.lèrgic i conviure amb un animal de companyia és factible i té solució.

A la presentació de la conferència Fundació Silvestre comptarà amb la presència del Regidor de Presidencia del Ajuntament de Barcelona, Sr. Jordi Martí.

El ponents de la conferència seran el Dr. Malet, especialista en al·lergologia i el Sr. Gabriel Rodríguez, veterinari de Bayer.

Va dirigida a les especialitats mèdiques d'Al.lergologia, Pneumologia, Dermatologia, Otorinolaringologia, i Al.lergologia Pediàtrica.

A través del Col.legi de Metges la convocatòria estarà dirigida a 400 metges d'aquestes especialitats i a totes les persones interessades en el tema.

L’al.lèrgia es la segona causa d’abandonament d’animals de companyia després de la Toxoplasmosi (embaràs).

L'al·lèrgia és una hipersensibilitat o reacció anormal a una substància que normalment és innòcua per a la majoria de les persones. Les substàncies que causen al·lèrgia es denominen al·lèrgens. Un cop aquests al.lèrgens s'introdueixen en les persones a través de la seva inhalació pel nas, la gola i els pulmons es desencadenen diferents tipus de símptomes.

Ser al·lèrgic no vol dir que no pugui tenir un animal de companyia o que hagi de renunciar al que ja té. La tendència actual és apostar per la coexistència, és a dir, cap a l'elaboració d'un plà que permeti que la persona conservi el seu animal de companyia al mateix temps que pren una sèrie de mesures pràctiques per minimitzar els al·lèrgens de l'ambient.

Amb aquesta conferència Fundació Silvestre vol informar sobre aquest tema i així col·laborar a disminuir l’abandonament dels animals de companyia.



Fundació Silvestre
Via Augusta, 24-26, 2n 1a
08006 BARCELONA
cristina@fundaciosilvestre.org
93.217.53.44

1 comentari:

thulannguyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.