divendres, 14 de juny del 2013

5 + 5 Consells en cas de Gat Perdut / Gat Trobat.


He perdut el meu gat. Què haig de fer?

1.     Fes un cartell amb una foto ben gran del gat i posa GAT PERDUT (els millors són els de tiretes per arrancar el número de telèfon) i penja’l per la zona i els voltants.

2.  Parla amb tots els veterinaris i veïns de la zona. Surt per la nit que és quan hi ha més tranquilitat al carrer i crida’l. Mira per sota els cotxes, parla amb la gent nocturna (algun vigilant d’algun pàrquing, grups de gent de les terrasses dels bars, …).

3.     Contacta per internet amb totes les webs d’animals perduts per posar el teu anunci a la xarxa.

4.  Contacta també amb les associacions protectores d’animals que treballin per la zona (si no ho saps o no saps trobar-ho per internet, pots contactar amb nosaltres a plataformagateraja@yahoo.es   i t’ho indicarem).

5.    Ves en persona a les protectores o gosseres del municipi.



M’he trobat un gat que sembla perdut o abandonat. Què haig de fer?

1.   Observa si porta algun collaret o algun tipus de medalla amb alguna anotació o número de telèfon.

2.   Porta’l al veterinari perque li faci un reconeixament (que no estigui malferit) i pugui detectar si porta microxip per localitzar als seus propietaris.

3.   Fes un cartell amb una foto ben gran del gat i posa GAT TROBAT i el teu número de telèfon i penja’l per la zona i els voltants.

4.   Contacta per internet amb totes les webs d’animals perduts i pregunta si el tenen fitxat.

5.  Contacta també amb les associacions protectores d’animals que treballin per la zona per veure si han detectat algun SOS d’aquell gat.