dilluns, 20 de juliol de 2009

Què és la Plataforma Gatera Ja! ?


La Plataforma GATERA JA! néix l’any 2005 amb la voluntat d’unir a les diferents entitats proteccionistes de Barcelona, amb una filosofia i uns principis comuns envers la defensa dels drets dels animals i en pro de la defensa de la vida.

Actualment hi ha adherides 17 entitats proteccionistes que treballen dins l'àrea metropolitana de Barcelona en la defensa dels animals i, en especial, dels gats de carrer.

La Plataforma GATERA JA! treballa per tal de conscienciar a les Administracions de la importància d’avançar en la protecció dels animals i per una vida digna pels gats de carrer. I és gràcies a les diferents entitats que la conformen, que poden avançar per millorar aquestes condicions.

La Plataforma GATERA JA! és membre del Consell de Protecció dels Animals, màxim Òrgan representatiu de l’Ajuntament de Barcelona.

Les 17 entitats estan unides per un respecte per la vida i treballen per tirar endavant una proposta, per tal de dignificar la vida d’aquells animals que ja han patit prou amb l’abandomanent per part dels seus amos.

Creiem que cal treballar juntament amb les Administracions per tal de conscienciar a la ciutadania de la importància de tenir unes instal.lacions com cal i per dur a terme una gestió responsable i sota uns paràmetres que demostrin que certament formem part de la Unió Europea.